فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده

لینک دانلود

فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده :

فایل ورد مقاله مطالعه اثر خشکي و اسيد آسکوربيک بر دو رقم کلزا و پاسخ گياه سويا به عصاره گياهان تيمار ديده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه 73 تا 91 منتشر شده است.
نام: مطالعه اثر خشکی و اسید آسکوربیک بر دو رقم کلزا و پاسخ گیاه سویا به عصاره گیاهان تیمار دیده
این مقاله دارای 19 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله خشکی
مقاله اسید آسکوربیک
مقاله سویا
مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قربانلی مه لقا
جناب آقای / سرکار خانم: فرزامی سپهر مژگان
جناب آقای / سرکار خانم: نوروزی فرانك

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در پژوهش حاضر گیاهان کلزا با دو رقم الایت و طلاییه تحت تنش توامان خشکی (2 سطح) و اسید آسکوربیک (1 سطح) قرار گرفتند. بعد از طی دوره تنش، گیاهان برداشت و پارامتر های گوناگون رشد مانند اوزان تر و خشک در دو بخش هوایی و زیرزمینی، سطح برگی، نرخ رشد نسبی، نرخ رشد نسبی برگ، سطح برگی ویژه، میزان آب در واحد سطح برگی، نرخ واحد برگی، اندازه گیری گردیدند. حضور اسیدآسکوربیک سبب تخفیف اثرات منفی تنش خشکی در هر دو گونه مورد مطالعه گردید. پاسخ های مورد مطالعه در رقم الایت نسبت به طلاییه بهتر بود. اندازه گیری فعالیت های آنزیمی در دانه رست های سویا تحت اثر عصاره گیاهان کلزا رقم طلاییه نشان دادند که عصاره به دست آمده از گیاهان کلزایی که تحت تیمار آبیاری 14 FC و اسیدآسکوربیک قرار داشتند افزایش معنی داری را در میزان فعالیت آسکوربات پراکسیدازی، کاتالازی و پراکسیدازی گیاهان سویا نسبت به عصاره به دست آمده از گیاهان کلزای تحت سایر تیمارها با اسیدآسکوربیک ایجاد کردند. همین نتایج در مورد رقم الایت هم صادق است با این تفاوت که میزان فعالیت آسکوربات پراکسیدازی در دانه رستهای سویا فقط تحت عصاره به دست آمده از گیاهان تیمار دیده تحت FC از بیشترین فعالیت برخوردار بود.

توضیحات بیشتر