فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما :

فایل ورد مقاله بررسي مواد مغذي و ترکيبات فعال موجود در پنير خرما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1390 در طب جنوب از صفحه 100 تا 105 منتشر شده است.
نام: بررسی مواد مغذی و ترکیبات فعال موجود در پنیر خرما
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنیر خرما
مقاله کبکاب
مقاله قلب خرما
مقاله ارزش های غذایی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موحد علی
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی محمدمهدی
جناب آقای / سرکار خانم: اكبرزاده صمد
جناب آقای / سرکار خانم: نبی پور ایرج
جناب آقای / سرکار خانم: رمضانیان نادر
جناب آقای / سرکار خانم: حاجیان نجمه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: درخت خرما با نام لاتین (phoenix dactlyliferal) یکی از سه نوع درخت میوه ای مهم از خانواده نخیلات می باشد. درخت خرمای کبکاب از عمده ترین نوع نخیلات کشت شده در جنوب غربی ایران، استان بوشهر می باشد. قلب خرما که قسمت انتهایی بالای درخت و در حقیقت سلول های بنیادی درخت خرما را تشکیل می دهد از ارزش های غذایی بالایی برخوردار می باشد. به عنوان یک داروی محلی مورد استفاده متعددی از جمله تقویت بنیه و در درمان ضعف جنسی به کار برده می شود. به منظور بررسی ارزش های غذایی این محصول درخت خرما میزان کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها و مواد معدنی موجود در آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
مواد و روش ها: پنیر خرما از چند درخت مختلف خرمای کبکاب از منطقه تهیه و توسط مخلوط کن خرد و در دمای 70 درجه سانتی گراد به صورت پودر خشک در آمد. چربی های نمونه ها استخراج و توسط روشBligh & Dyer و کروماتوگرافی GC مورد آنالیز قرار گرفت. میزان پروتئین تام و کربوهیدرات ها به ترتیب با روش کجل- دال و لین – آینون (Eynon Lane –and Kjldahl) اندازه گیری شد. مواد معدنی موجود در نمونه ها توسط روش اتمیک آبزوربشن تعیین مقدار گردید. همچنین مقدار فیبر موجود در نمونه ها اندازه گیری شد.
یافته ها: میانگین مقدار چربی تام نمونه ها 05±027 گرم در 28 گرم تعیین گردید. میزان اسیدهای چرب غیراشباع موجود در نمونه های مورد آزمایش عمدتا اسیدهای چرب لینولئیک، لینولنیک و اولئیک جمعا 272 درصد کل چربی ها را تشکیل می دهند. عمده ترین چربی اشباع موجود در نمونه ها اسید پالمتیک می باشد. میزان پروتئین تام نمونه ها 03 گرم در هر اونس (28 گرم) تخمین زده شد. مقدار کربوهیدرات نمونه ها 029 گرم در هر اونس تعیین مقدار گردید. مواد معدنی موجود در نمونه ها عمدتا روی، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، کلسیم، پتاسیم و سلنیوم می باشد.
نتیجه گیری: از نتایج این مطالعه این طور به عمل می آید که پنیر خرما حاوی اسیدهای چرب ضروری و مواد معدنی مفید به ویژه روی که اثرات ضد التهابی دارد می باشد. میزان فیبر خام موجود در نمونه ها ارزش غذایی آنها را بیشتر نشان میدهد و پیشنهاد می شود که این محصول به عنوان یک مواد مغذی بدون کلسترول مورد استفاده در رژیم های غذایی مختلف قرار گیرد.

توضیحات بیشتر