فایل ورد مقاله مطالعه تاثير برداشت تاخيري، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخي از ويژگي هاي رويشي يونجه يكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد مقاله مطالعه تاثير برداشت تاخيري، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخي از ويژگي هاي رويشي يونجه يكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مطالعه تاثير برداشت تاخيري، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخي از ويژگي هاي رويشي يونجه يكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد مقاله مطالعه تاثير برداشت تاخيري، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخي از ويژگي هاي رويشي يونجه يكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson) :
فایل ورد مقاله مطالعه تاثير برداشت تاخيري، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخي از ويژگي هاي رويشي يونجه يكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم كشاورزی ایران) از صفحه 99 تا 107 منتشر شده است.
نام: مطالعه تاثیر برداشت تاخیری، تراكم بوته و شدت برداشت بر عملكرد علوفه و برخی از ویژگی های رویشی یونجه یكساله گونه اسكوتلاتا (Medicago scutellata var Robinson)
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله یونجه یکساله
مقاله زمان برداشت
مقاله تراکم بوته
مقاله شدت برداشت
مقاله تولید علوفه
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: لیاقت عبدالرضا
جناب آقای / سرکار خانم: چایی چی محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی سیدمحمدباقر
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر برداشت تاخیری، تراكم بوته و شدت برداشت بر روی عملكرد علوفه كل و قابل دسترس و برخی ویژگی های رویشی یونجه یكساله Medicago scutellata آزمایشی بصورت كرتهای دو بار خرد شده در قالب بلوكهای كامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در كرج در سال 1384 انجام شد. در این آزمایش زمان آغاز برداشت در كرت اصلی قرار گرفت كه شامل دو سطح برداشت مستمر (40 روز پس از كاشت و در زمان استقرار یونجه یكساله) و برداشت تاخیری (برداشت پس از گذشت 14 روز تاخیر نسبت به سیستم برداشت مستمر) بود. عامل فرعی اول تراكم بوته در سه سطح 25، 75 و 225 بوته در مترمربع و عامل فرعی دوم شدت برداشت در سه سطح برداشت از ارتفاع 2، 4 و 8 سانتیمتری از سطح زمین در نظر گرفته شد. نتایج تحقیق نشان داد میزان كل علوفه برداشت شده در دو سیستم برداشت تاخیری و مستمر تفاوت معنی داری با هم دارند، بطوریكه میزان كل علوفه خشک تولیدی در سیستم برداشت مستمر 63624 كیلوگرم در هكتار (حدود 29 درصد بیشتر از برداشت تاخیری) بود. در این آزمایش با افزایش تراكم بوته میزان كل علوفه تولیدی بیشتر شد. بهترین ارتفاع برداشت از سطح زمین ارتفاع 4 سانتیمتری بود. با افزایش تراكم و كاهش ارتفاع برداشت (افزایش شدت برداشت)، با توجه به كاهش تعداد ساقه، ارتفاع بوته و تعداد گره در گیاه از قدرت تولید علوفه كاسته شد. با توجه به نتایج این تحقیق چنین به نظر می رسد كه اگر هدف كشت صرفا تولید علوفه باشد، می بایست مراتع را با تراكم بالا (225 بوته در مترمربع) كشت نمود و از ارتفاع 4 سانتیمتری به روش مستمر 40 روز بعد از كاشت) برداشت نمود تا به حداكثر عملكرد علوفه دست یافت.
- فایل ورد مقاله بررسي و نقد ديدگاه ويتگنشتاين متاخر در باب زبان دين | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي تاثير ميزان دينداري بر رضايت از زندگي زناشويي | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي کارايي علف کش هاي قديم و جديد در مديريت علف هاي هرز مزارع ذرت | WORD
- فایل ورد مقاله نقش و جايگاه روانشناسي نظامي در نيروهاي مسلح | WORD
- فایل ورد مقاله تحليل اقتصادي رفتار مصرف كنندگان در مناطق شهري ايران (بررسي موردي استان زنجان) | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي نقش همزيستي ميکوريزايي در افزايش مقاومت به خشکي دو رقم سورگوم دانه ايي | WORD
- فایل ورد مقاله تاثير درمان شناختي – رفتاري در كاهش اضطراب امتحان دانشجويان | WORD