فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي :

فایل ورد مقاله تاثير مصرف خاکي و محلول پاشي آهن بر روي برخي از خصوصيات كيفي دانه گياه بادام زميني (.Arachis hypogeae L) در خاك قليايي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در زیست شناسی گیاهی از صفحه 37 تا 50 منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف خاکی و محلول پاشی آهن بر روی برخی از خصوصیات كیفی دانه گیاه بادام زمینی (.Arachis hypogeae L) در خاك قلیایی
این مقاله دارای 14 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آهن
مقاله بادام زمینی
مقاله روغن
مقاله پروتئین

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پنج تن دوست محمود
جناب آقای / سرکار خانم: سروش زاده علی
جناب آقای / سرکار خانم: قناتی فائزه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثر محلول پاشی و مصرف خاکی آهن [سكوسترین [(Fe-EDDHA) 138 بر روی برخی از خصوصیات كیفی دانه بادام زمینی رقم North Carolina 2 دو آزمایش در قالب طرح پایه بلوك های كامل تصادفی در سه تكرار در بندر كیاشهر استان گیلان اجرایی شد. در هر آزمایش چهار سطح از آهن استفاده گردید. در آزمایش اول تیمارهای محلول پاشی در پنج سطح (0، 1، 2، 3 و 4 گرم آهن در یک لیتر آب) در مراحل شاخه دهی و گلدهی و در آزمایش دوم تیمارهای خاکی نیز در پنج سطح (0، 5، 10، 15 و 20 کیلوگرم آهن در هکتار) فقط در زمان کاشت اعمال شدند. نتایج نشان داد كه بر اثر مصرف آهن به هر دو روش مقدار روغن كل دانه كاهش یافت، اما مقدار پروتئین كل دانه و مقدار عناصر ضروری، همچون آهن دوظرفیتی، آهن كل، نیتروژن، فسفر، پتاسیم و منیزیم دانه گیاه بادام زمینی را به طور معنی داری افزایش داد. مصرف مقدار 4 گرم آهن در لیتر و 20 كیلوگرم آهن در هكتار به ترتیب در روش های محلول پاشی و خاكی نسبت به شاهد (عدم مصرف آهن) در هر دو روش بهترین اثر را بر افزایش عناصر ضروری دانه گیاه بادام زمینی داشتند، اما در مجموع بر اثر مصرف خاكی آهن غلظت عناصر تا حدود بیشتری نسبت به روش محلول پاشی افزایش یافت.

توضیحات بیشتر