فایل ورد مقاله ارتباط بين نشانگرهاي RAPD و حساسيت پايه اي به تريفلوميزول در جدايه هاي فوزاريوم عامل پوسيدگي طوقه برنج دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد مقاله ارتباط بين نشانگرهاي RAPD و حساسيت پايه اي به تريفلوميزول در جدايه هاي فوزاريوم عامل پوسيدگي طوقه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ارتباط بين نشانگرهاي RAPD و حساسيت پايه اي به تريفلوميزول در جدايه هاي فوزاريوم عامل پوسيدگي طوقه برنج،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد مقاله ارتباط بين نشانگرهاي RAPD و حساسيت پايه اي به تريفلوميزول در جدايه هاي فوزاريوم عامل پوسيدگي طوقه برنج :
فایل ورد مقاله ارتباط بين نشانگرهاي RAPD و حساسيت پايه اي به تريفلوميزول در جدايه هاي فوزاريوم عامل پوسيدگي طوقه برنج که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1388 در علوم كشاورزی و منابع طبیعی از صفحه 197 تا 207 منتشر شده است.
نام: ارتباط بین نشانگرهای RAPD و حساسیت پایه ای به تریفلومیزول در جدایه های فوزاریوم عامل پوسیدگی طوقه برنج
این مقاله دارای 11 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حساسیت پایه ای
مقاله تریفلومیزول
مقاله Fusarium
مقاله RAPD
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حسین نژاد علی
جناب آقای / سرکار خانم: ظفری دوستمراد
جناب آقای / سرکار خانم: پاداشت دهكایی فریدون
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سه گونه Fusarium fujikuroi، F. proliferatum و F. verticillioides به عنوان عامل پوسیدگی طوقه برنج در مناطق مختلف معرفی شده اند. جهت پیگیری ایجاد مقاومت به قارچ کش جدید در جدایه های قارچ عامل بیماری، یافتن حساسیت پایه ای، قبل از کاربرد در سطح مزرعه الزامی می باشد. تنوع ژنتیکی به عنوان یکی از عوامل اصلی تفاوت در حساسیت پایه ای به قارچ کش ها شناخته شده است. در این پژوهش، حساسیت پایه ای 46 جدایه قارچ های عامل بیماری به قارچ کش تریفلومیزول در محیط کشت PSA حاوی غلظت های مختلف از ماده موثره این قارچ کش مورد مطالعه قرارگرفت و سپس EC50 و MIC قارچ کش برای هرکدام از جدایه ها محاسبه شد. 21 جدایه منتخب، متعلق به سه جمعیت آمیزشی (گونه) مختلف، جهت بررسی های مولکولی با استفاده از نشانگرهای RAPD مقایسه شدند. نتایج نشان داد که جدایه های مختلف بر اساس هم پوشانی حدود اطمینان 95 درصد EC50، در 4 گروه قرار گرفته و تنها دو جدایه، حساسیت کمتری نسبت به این قارچ کش داشتند. در دندروگرام به دست آمده از نشانگرهای RAPD، جدایه های با EC50 بالاتر، حساس ترین و کم ترین حساسیت جدایه ها، تفاوت بیشتری با سایرجدایه ها نشان دادند. جدایه های F. fujikuroi نیز از لحاظ شاخص MIC تمایز جالب توجهی نشان دادند. تفاوتی که با استفاده از نشانگرهای RAPD در بین جدایه ها مشاهده شد، اثبات کرد که تفاوت در حساسیت پایه ای به تریفلومیزول، ناشی از تنوع ژنتیکی است.
- فایل ورد مقاله کاني شناسي، بافت و ساخت و ژنز کانسار آهن- آپاتيت ذاکر (شمال خاور زنجان) | WORD
- فایل ورد مقاله شيوع بيماري زنگ زرد گندم در مزارع آبي مناطق سردسيري استان کهگيلويه و بويراحمد | WORD
- فایل ورد مقاله ارايه مدلي از عوامل تاثيرگذار در موفقيت طرحهاي سرمايه گذاري کارآفرينان متقاضي تسهيلات بانکي | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي اثر خصوصيات کيفي دو رقم گندم بومي ايران (کوه دشت و زاگرس) بر فرايند مالت سازي | WORD
- فایل ورد مقاله ژئوشيمي سازند آسماري در مقاطع سطح الارضي تنگ سپو و تنگ بن در ناحيه استان کهگيلويه و بويراحمد | WORD
- فایل ورد مقاله اجراي فرايند روايي محتوا در طراحي پرسشنامه ها | WORD
- فایل ورد مقاله تاثيرات دما و درصد افزايش آب به خمير زيتون بر خصوصيات کيفي و کمي روغن استحصالي | WORD